Zelf tegoedbon maken

Zelf tegoedbon maken

Wat geeft u aan mensen die alles hebben, maar die toch een fijne verrassing verdienen? Misschien is een zelf tegoedbon maken wel een aardig idee. De meeste cadeautjes in het leven zin immers…gratis! Niet alleen voor de krijger maar ook voor de creatieve maker!

Wat valt er te verdienen?

Een zelf tegoedbon maken kunt u handschrijven, uitprinten of samenstellen via gratis internetsites. Welke regels tekst plaats je op je bon? U kunt de persoon een gratis dienst schenken: een gratis poetsbeurt, een avondje koken, op de baby passen, een uitje samen… Als je zelf gaat printen gebruik je best wel een echte fotoprinter en goed papier, anders komt het al snel goedkoop over…

zelf tegoedbon knutselen

Vergeet niet voor wie het cadeau is en van wie hij komt. Schrijf de reden op de zelf tegoedbon maken samen met een aardige tekst over die persoon.

Online bonnen

Zelf tegoedbon maken via uw computer ziet er best ingewikkeld uit, maar is in een wip klaar om af te drukken. Je kan zelf een achtergrond kiezen, en er zijn ideetjes voor als je zelf niet zo creatief bent. Let wel, niet alle sites zijn gratis, vaak moet u na betaling een dagje op uw ontwerp wachten?

Niet alleen de krijger maar ook voor de maker zal veel plezier hebben bij de zelf tegoedbon maken.