Voorbeeld tegoedbon maken

Voorbeeld tegoedbon maken

Als je niet weet wat je iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven is het handig om een tegoedbon te maken. Op een tegoedbon kun je een tekst naar keuze plaatsen. Een voorbeeld tegoedbon maken kan zijn een diner voor twee.

Dagje weg

Nog een voorbeeld tegoedbon maken is bijvoorbeeld een dagje weg of een fijne picknick. Of een voorbeeld tegoedbon maken voor een strandwandeling.

Waar houd het persoon van?

Heeft de jarige bepaalde hobby’s? Dan kun je een voorbeeld tegoedbon maken met de tekst dat hij of zij bij je aan kan kloppen voor producten voor die specifieke hobby. Of samen een dag naar een beurs gaan wat gericht is op de hobby van het persoon.

tegoedbon sauna

Hoe een tegoedbon zelf maken?

Dit kun je zelf uiteraard doen met papier, pen, potloden of stiften. Maar je kunt ook een bon maken op de computer of laptop. Deze kun je zo mooi maken als je zelf wilt en dan heel gemakkelijk uitprinten op wit of gekleurd papier. Eventueel kun je de bon lamineren zodat het mooi blijft. Uiteraard zijn er vele opties. Met wat creativiteit kom je zelf gemakkelijk op een voorbeeld tegoedbon maken.