Tegoedbon ontwerpen

Een persoonlijk cadeau

Waarschijnlijk kent iedereen het, het drama om een geschikt cadeau te vinden. Een cadeau waar de betreffende persoon ook daadwerkelijk wat aan heeft.

De bon of de parfumerie

Wordt het weer een boekenbon, een cd-bon, een bezoekje aan een parfumerie of misschien een kledingbon? Standaard cadeaus, maar hiermee kan iemand wel iets uitzoeken naar eigen smaak. Leuk, maar wel een beetje onpersoonlijk, toch? Geen zorgen want er is een oplossing. Tegenwoordig kunt u namelijk uw eigen tegoedbon ontwerpen!

Tegoedbon ontwerpen

De ideale oplossing

cadeaubon vaporshopEen eigen een tegoedbon ontwerpen lost het probleem compleet op. Zelf een tegoedbon ontwerpen zorgt er allereerst voor dat u een persoonlijk cadeau kunt geven. U kunt de bon namelijk geheel naar eigen smaak ontwerpen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw cadeau niet in de smaak valt.

Ook bedrijven ontwerpen vaak hun eigen cadeaubon. Hier rechts zie je een foto van Vaporshop, een Belgische keten van e-sigaretten die ik samen met hen heb ontworpen in een simpel en gratis online fotobewerkingsprogramma. Niks ingewikkelds, wel een mooi resultaat.

Voor iedereen

Een geheel persoonlijke tegoedbon ontwerpen kan u helpen aan een geschikt cadeau voor een vriend, uw relatie, uw ouders of voor een collega. U kunt de tegoedbon zo persoonlijk of zakelijk maken als u zelf wilt. Ideaal!

Naast het feit dat een persoonlijke tegoedbon aan iedereen gegeven kan worden, kan de bon ook door iedereen gemaakt worden. Echt waar, een tegoedbon ontwerpen kan iedereen!