Tegoedbon gratis maken

Tegoedbon gratis makenTegoedbon gratis maken

Heb jij een bepaald talent en niet zoveel geld? Dan is het kopen van al die cadeautjes voor verjaardagen misschien helemaal niet zo’n goed idee. Je kunt anderen ook je talent cadeau doen. Een tegoedbon maken gratis doe je voor dingen die jij heel erg goed kan.

Ben jij bijvoorbeeld freelance kapper, dan kun je een jarige vriend of vriendin een tegoedbon cadeau doen zodat jij zijn of haar haar een keertje gratis knipt!

Een tegoedbon maken gratis kan hier op deze website!

Alle tools worden je aangereikt zodat je jouw eigen tegoedbon maken gratis kan doen met een hele eigen persoonlijke ’touch’. Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een eigen logo bij een tegoedbon maken gratis! Dat staat professioneel en zo lijkt de tegoedbon steeds meer op de officiele bonnen die je in de winkel kunt kopen.

Ik werk het liefst met de online tool van Adobe Spark waar je makkelijk online een tegoedbon mee kan ontwerpen.

Bij een tegoedbon maken gratis moet je wel goed op een paar dingen letten!

Druk je het uit in geld, zet er dan een bedrag op wat je bijvoorbeeld rekent voor een dienst (zoals een keertje haren knippen bijvoorbeeld). Dat moet natuurlijk niet realistisch te zijn; maar kan ook best grappig zijn. Mark toonde ons een tegoedbon ter waarde van €500 voor drie keer met de hond uit wandelen te gaan, bijvoorbeeld!!

Zet er ook op waar de tegoedbon gebruikt kan worden en wanneer. Bij jou dus, wanneer het jou uitkomt! Of bij hen; als je bijvoorbeeld zou gaan helpen bij het verhuizen of poetsen… Heel erg veel plezier!