Sjabloon tegoedbon

Sjabloon tegoedbon

Heb jij een eigen bedrijf en verkoop je eigen diensten? Soms willen klanten jouw diensten niet zelf inkopen, maar vinden ze het wel aardig om het een ander cadeau te doen. Bijvoorbeeld bij een verjaardag, moederdag, vaderdag of kerst. Je loopt dan inkomsten mis als je niet iets van een ’tegoedbon’ kunt leveren aan een klant die graag iets voor een ander wil.

Een eigen tegoedbon maken van je eigen bedrijf is daarom helemaal niet onhandig.

Maar voor je het weet vergeet je een belangrijk element op de tegoedbon te vermelden, bijvoorbeeld waar je hem kunt inwisselen, hoe lang hij geldig is en hoeveel de tegoedbon waard is. Staat er een belangrijk element niet op, dan is de tegoedbon waardeloos. Toen we voor webwinkel Nasma.be een tegoedbon gingen ontwerpen kozen we ervoor om deze kort te laten nalezen door een jurist om zeker te zijn dat alles wettelijk OK was. Dat kostte ons éénmalig €75, geen geld om wat gemoedsrust te kopen! Het sjabloon had trouwens inderdaad wel een paar tekortkomingen…

Sjabloon tegoedbon

Sjabloon tegoedbon

Een tegoedbon maken kan daarom veel tijd en energie kosten. Daarom vind je op deze website een sjabloon tegoedbon. Met een sjabloon tegoedbon kun je niets vergeten te vermelden op jouw tegoedbon. Bovendien betekent het gebruik van een sjabloon tegoedbon niet dat je hem verder niet zelf helemaal kunt vormgeven! Wil je toch zelfstandig je eigen tegoedbon maken, dan kan het inkijken van een sjabloon tegoedbon handig zijn om niets te vergeten. Veel succes!